24Dealstore Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-45% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Op 24dealstore.nl vindt u de leukste en best geprijsde deals van Nederland. 24Dealstore werkt met twee verschillende concepten: Constante deals die altijd aanwezig zijn in de webwinkel, en Dagdeals. Deze dagdeals zijn maar voor 1 dag aanwezig en soms zelfs maar voor 12 uur.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van 24Dealstore.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij 24Dealstore.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.24dealstore.nl/deals/?tt=18398_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde uitverkoop producten bij 24Dealstore. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

24Dealstore 24Dealstore.nl is een Nederlands bedrijf dat puur en alleen op de Nederlandse markt is gericht. De website is om deze reden ook alleen aanwezig in het Nederlands. Mocht u vragen hebben over het assortiment of over de winkel zelf? Dan kan u simpelweg contact opnemen met de klantenservice via email.

Aanbod

Omdat 24Dealstore.nl werkt met dagelijkse deals verschilt het aanbod constant, de ene dag vindt u hier elektronica en de andere dag vindt u hier paraplu's. Naast deze dagaanbiedingen is er ook een vast assortiment aanwezig dat opgedeeld is in 3 categories: Gadgets, Mooi&Gezond en Uitverkoop.

Betaling en Levering

Zodra u een dagaanbieding of iets uit het vaste assortiment hebt uitgezocht kunt u dit snel en veilig betalen met Ideal. Mocht u liever achteraf betalen dan is dat ook mogelijk met Klarna.

Bestellingen zijn gemiddeld binnen 4 dagen bij u thuis en vaak zijn de verzendkosten helemaal gratis. Het kan echter voorkomen dat een product met een speciale verzending moet gaan, er zal dan een verzendprijs van €3,95 worden gerekend.

Retourneren kan alleen binnen 14 dagen tijd.