Aapie Babyschoenen Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Aapie verkoopt hippe babyschoentjes en –slofjes voor jongens en –meisjes. Het bedrijf uit het Brabantse Asten is in 2007 begonnen met de productie van babyslofjes. Inmiddels verkoopt het bedrijf honderden verschillende modellen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van [email protected] Babyschoenen:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Baby-Schoenen.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.baby-schoenen.nl/babyschoenen/?tt=8063_12_260598_

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Aapie Babyschoenen De babyschoentjes en -slofjes van [email protected] worden door het bedrijf zelf vervaardigd. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het advies van orthopeden. Door gebruik te maken van een zachte zool kunnen de voetspieren van de baby zich beter ontwikkelen. De babyschoentjes hebben geen veters, maar een elastische enkelband. Hierdoor kan de baby niet struikelen. Doordat de schoentjes een anti-sliplaag hebben glijdt de baby niet uit. Er zijn honderden verschillende modellen slofjes en schoenen voor jongetjes en meisjes. Naast schoentjes voor binnenshuis zijn er ook winterslofjes voor buitenshuis.

Behalve babyschoenen heeft Aapie ook een ruime collectie babykleding van het merk Dirkje. Er is kleding in alle maten tussen 50 en 116 voor zowel jongens als meisjes. Voor baby’s en peuters die willen leren zwemmen zijn er ook swimtrainers beschikbaar in drie verschillende varianten.

[email protected] levert de meeste producten uit voorraad. Daardoor zijn deze binnen een tot twee werkdagen bij je thuis. Boven de €50 euro rekent Aapie geen verzendkosten. Betaling kan via iDeal, Bancontact, Creditcard, Paypal of via de speciale Aapie cadeaubon.