Actiecanvas Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

De webwinkel van Actiecanvas zorgt ervoor dat jouw ingezonden foto op het canvas van je keuze wordt geprint. Deze webwinkel biedt een uitgebreide keuze aan materialen waarop dit geprint kan worden zoals hout, aluminium, forex en plexiglas. Actiecanvas werkt alleen met een foto die je zelf opstuurt. Je kunt ook kiezen voor een gevernist canvas, in mat of glans.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Actiecanvas:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij Actiecanvas.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.actiecanvas.nl/canvas/?tt=3308_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Actiecanvas.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Actiecanvas

Actiecanvas gebruikt Epson canvas

Bij de canvasdikte van 4 cm werkt Actiecanvas met Epson canvas dat uitermate geschikt is voor kunstfoto’s en kunstreproducties. We hebben het hier over “museumkwaliteit”, zoals je eigen Nachtwacht aan de muur.

Praktische afspraken bij Actiecanvas

Afhankelijk van de dikte van het canvas kun je vervolgens de afmetingen aangeven, waarna de prijs berekend wordt. De prijzen staan in tabellen online. Ook vind je hier nu informatie over de verzendkosten en de levertijd. Er bestaat echter ook de mogelijkheid om het resultaat af te halen in een van de vele afhaalpunten doorheen heel Nederland en België. Je bespaart hiermee de verzendkosten en je hebt het kunstwerk eerder in huis.

Accessoires bij Actiecanvas

In de webwinkel van Actiecanvas kun je verder ook nog ophangbeugels, baklijsten en zelf een decoratieve mini-ezel bestellen.

Voor de mensen die graag willen weten wat andere klanten ervan vinden: er staan meer dan 1200 klantreacties online bij Actiecanvas.