Acties van de Dag Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

ActievandeDag verzamelt verschillende goede deals en plaatst ze op één pagina. Om deze deals te verkrijgen werken ze samen met reisaanbieders, hotels, restaurants,... De website is een label van Emesa, hun moederbedrijf. Naast ActievandeDag bezit Emesa ook nog enkele bekendere websites, zoals vakantieveilingen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van ActiesvandeDag.nl:

10-25% korting

Ten minste 10-25% korting bij Acties van de Dag.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/j2kl6pu

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde "deals". Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

ActievandeDag Navigeren op de site gebeurt via de openklapbare zijbalk. Hier kun je een thema aanduiden, zoals bijvoorbeeld 'dagje uit' of 'wellness'. Na een thema gekozen te hebben kom je op een pagina waar alle deals met betrekking tot dat thema worden opgelijst. De prijzen die getoond worden zijn all in. Dit houdt in dat je betaalt wat je ziet. Er komen geen extra verzendkosten of andere verborgen kosten bij kijken.

Bestellen gebeurt door op 'bestellen' te klikken. Hierna ga je direct naar de verkoopspagina. (Er is dus geen winkelmandje). Duid aan met hoeveel personen je van plan bent te gaan, en ga naar de betaalpagina. Hier zie je ook welke rating het gekozen product krijgt van andere gebruikers.

Betalen kan met iDeal (Nederland),MasterCard, Visa, PayPal, bancontact (België) en sofort. Bij problemen wordt er een zeven dagen geld terug garantie aangeboden. Ook kun je hun klantenservice zeven op zeven berijken.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: