Adidas Specialty Sports Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Adidas Specialty Sports is onderdeel van Adidas. Dit bedrijf is een van de grootste sportmerken ter wereld. Het bedrijf is in 1949 opgericht door Adi Dassler in het Duitse Herzogenaurach, nadat hij ruzie kreeg met zijn broer Rudolf. Deze had eerder het sportmerk Puma opgericht.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van AdidasSpecialtySports.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Adidas Specialty Sports.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/z2hypfy

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Adidas Specialty Sports. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Adidas Specialty Sports In de webwinkel van Adidas Specialty Sports vind je tal van producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de uitoefening van bepaalde sporten. Adidas heeft onderzoeksafdelingen die schoenen, kleding en andere benodigdheden (zoals ballen en sticks) ontwikkelen voor verschillende sporten.

Uiteraard heeft Adidas Specialty Sports een grote collectie met artikelen voor voetballers, zoals schoenen en andere kleding. Ook voor andere grote sporten, zoals hockey is er een ruime keus. Je kunt bijvoorbeeld hockeysticks bestellen, maar ook andere accessoires zoals bescherming en handgrepen.

Maar er zijn ook allerlei producten die ontwikkeld zijn voor minder grote sporten. Zo kun je bijvoorbeeld schoenen kopen die speciaal ontworpen zijn voor gewichtheffers. Deze schoenen bieden bijvoorbeeld extra grip tijdens het gewichtheffen en zijn voorzien van extra ventilatie. Adidas heeft ook grote collecties met producten speciaal voor rugbyers en handballers.

Mocht je niet op zoek naar een kledingstuk of accessoire voor een bepaalde sport, dan kun je ook zoeken op type kledingstuk. Op deze manier kun je zelf een sportoutfit bij elkaar zoeken.