AKG Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

AKG is een bedrijf dat professionele geluidsapparatuur verkoopt zoals koptelefoons en microfoons. Het bedrijf werd opgericht in 1947 te Wenen. Ze staan erom bekend pioniers te zijn in de mediawereld, met onder andere hun D 12, de eerste condensatormicrofoon met cardioide eigenschappen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van AKG.com:

15% korting

Ten minste 15% korting bij AKG.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zx56axk

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

AKG Later werd het bedrijf onderdeel van Harman Corporate, een bedrijf dat zich richt op technologische producten.

Op hun Nederlandstalige website http://nl.akg.com/ ligt de focus vooral op koptelefoons en oortjes. Je vindt er de verschillende bekende modellen, zoals in-ear, on-ear en over-ear. Vaak bezitten hun koptelefoons ook geen draden, maar werken ze via bluetooth.

Op hun website kun je onder het kopje sale alle producten bekijken die op dat moment voor verminderde prijs verkocht worden. Het is dus zeker aangeraden om deze pagina eens te bezoeken. Indien je beslist een product te kopen, kun je niet enkel betalen met kredietkaart, zoals visa of mastercard, maar ook met iDeal, Klarna of Paypal.

Na de aankoop van een product kan de staat van de bestelling opgevolgd worden na het inloggen op de website. Daarnaast kun je bij problemen steeds contact opnemen met hun klantenservice. Deze vind je onderaan rechts op hun website. Hun klantenservice is tijdens de kantooruren haast altijd online.