AlarmMarkt Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

AlarmMarkt is een webshop gespecialiseerd in alarminstallaties en andere persoonlijke veiligheidsproducten. Het bedrijf is gevestigd in Alblasserdam en onderdeel van Minvi CV.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van AlarmMarkt.nl:

Ten minste 10-25% korting

Ten minste 10-25% korting bij AlarmMarkt.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/z8acruu

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij AlarmMarkt. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

AlarmMarkt Bij AlarmMarkt vind je een groot aantal producten die je kunnen helpen om een inbraak in je huis, bedrijfspand of elders te voorkomen. Er is een grote selectie beveiligingscamera’s. Zo zijn er bijvoorbeeld camera’s die op afstand gevolgd kunnen worden via een scherm of een app. Er is eveneens een grote selectie alarmsystemen, van merken als Elro, König, Uplink of Chuango. Er zijn zowel complexe systemen te koop als meer eenvoudige systemen waarbij het alarm en de sensor geïntegreerd zijn. Verder zijn er bijvoorbeeld detectielampen of dummy camera’s te verkrijgen die je kunnen helpen bij het beveiligen van je eigendommen.

Ook aan andere vormen van veiligheid is gedacht. AlarmMarkt heeft producten op het gebied van brandveiligheid, zoals brand- en rookmelders en blusdekens. Je kunt jezelf beschermen tegen koolmonoxidevergiftiging met een melder. Er zijn ook persoonlijke alarmsystemen, sommige met een belfunctie. Als laatste zijn er systemen te bestellen waarmee je een voertuig kunt beveiligen tegen diefstal of inbraak.

Betaling bij AlarmMarkt kan met iDeal, Bancontact, Creditcard of via een bankoverschrijving. De verzendkosten bedragen €6,95. Boven de €150 is verzending gratis.