Algebeld Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Algebeld verkoopt telefoons en telefoonabonnementen. Daarnaast biedt het bedrijf ook internet, tv & bellen aan. Ze kunnen abonnementen verlengen en werken samen met Vodafone, Ben, Youfone, KPN, KPN Compleet, Tele2, T-Mobile en Telfort. Van deze merken biedt Algebeld ook scherpe aanbiedingen aan. er kunnen ook sim only abonnementen gekocht worden.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Algebeld.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-30€ korting en meer bij Algebeld.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.algebeld.nl/telecom/?tt=1078_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Algebeld.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Algebeld Algebeld verkoopt telefoons van uiteenlopende bekende en minder bekende merken: voor een telefoon van Huawei, LG, Apple, Samsung, Motorola, Microsoft en Sony zit men hier aan het juiste adres. Maar Algebeld verkoopt ook telefoons van de merken Honor, van de makers van Huawei, en Wiko dat uit Frankrijk komt. Deze merken zijn minder bekend en hebben beide een lagere prijs dan de andere merken die Algebeld in het assortiment heeft.

Naast telefoons en abonnementen verkoopt Algebeld ook allerlei bijkomende accessoires. Dit zijn bijvoorbeeld telefoonhouders voor in de auto of op het bureau, handsfreekits, (bluetooth) headsets, accu’s, opladers, powerbanks, geheugenkaarten en kabels. Daarnaast verkopen ze ook speakers, sportarmbanden, styluspennen en touchscreen handschoenen.

Bestellingen gedaan bij Algebeld worden met PostNL verstuurd. De aangegeven levertijden op de website gelden alleen voor bestellingen geplaatst vóór 17:00 uur. De dag vóór verzending wordt er een e-mail naar de klant gestuurd met daarin een trackingcode. Hiermee kan de klant bekijken op welk tijdstip het pakket precies wordt afgeleverd.