AppLamp Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% & 10-20€ korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

AppLamp is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van (led-)verlichting die vanaf afstand, dus met een applicatie voor je telefoon of tablet, of met een afstandsbediening te bedienen is. AppLamp is opgericht door Michel Arler en Styn de Ryck en is onderdeel van ShopLords BV.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van AppLamp.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-20€ korting, gratis verzending en meer bij AppLamp.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

applamp.webshopapp.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=11296_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op AppLamp.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

AppLamp Het assortiment bij AppLamp draait allemaal om apparaten als de Wifi iBox en de MiLight. Met deze apparaten kun je de led-verlichting in je huis eenvoudig bedienen. Dit kan met een wandpaneel, afstandsbediening of een smartphone applicatie.

In de webwinkel zijn een groot aantal led-lampen te koop die eventueel aangesloten kunnen worden op de systemen. Er zijn lampen die licht geven dat lijkt op een gloeilamp, maar ook schijnwerpers en tal van lampen in allerlei verschillende kleuren. Naast de lampen die in een normale fitting passen, zijn er ook inbouwspots verkrijgbaar, evenals led-strips en wallwashers. Deze lampen kunnen gebruikt worden om een bepaalde sfeer aan een ruimte mee te geven.

AppLamp accepteert verschillende betalingsmethoden. iDeal, een bankoverschrijving of een betaling met Bitcoin is gratis. Voor betalingen met creditcards, Paypal, AfterPay of Sofort worden toeslagen gerekend die per betaalmethode verschillen. De meeste producten kunnen binnen Nederland, België of Duitsland verzonden worden voor een bedrag van €4,99. Boven de €100 vervallen de verzendkosten. Voor grote producten kunnen afwijkende tarieven gelden.