Aquadelta Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-30% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Aquadelta is een vakantiepark gelegen in het Zeeuwse Bruinisse. Aquadelta maakt onderdeel uit van Roompot. Het vakantiepark is vooral geliefd omdat het aan het Grevelingenmeer ligt.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Aquadelta.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Aquadelta.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/hzhsp6c

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Aquadelta In het Aquadelta vakantiepark vind je 27 verschillende accommodaties. Er zijn royale buitenhuizen en huizen die geschikt zijn voor groepen tot 20 mensen, maar ook goedkopere appartementen voor kleinere gezelschappen. Een groot deel van de huizen beschikt over extra’s als een veranda, een bubbelbad of een sauna. Bijna alle huizen zijn uitgerust met gratis WiFi.

Op het Aquadelta vakantiepark is van alles te beleven voor jong en oud. Kinderen kunnen zich vermaken met allerlei buitenactiviteten zoals midgetgolf en voetbal en skelterrijden. Bij regenachtig weer kunnen kinderen binnen zwemmen of spelen in de indoor speeltuin. Het gebruik van sommige faciliteiten, zoals het zwembad, is bij de prijs inbegrepen, terwijl je voor bijvoorbeeld het bowlen extra moet betalen. Er is een restaurant, een eetcafé en een snackbar op het terrein, evenals andere faciliteiten zoals een wasserette, een supermarkt en winkel en kadoshop.

Betaling van het verblijf vindt vooraf plaats. Inchecken in het vakantiepark is alleen mogelijk op vertoon van een betalingsbewijs, maar je kunt ook ter plaatse betalen. Aquadelta vraagt daarnaast een borg voor het huis. Deze borg wordt binnen een week na vertrek weer overgemaakt, mits het vakantiehuisje is achtergelaten conform de voorschriften van het Aquadelta.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: