AtelierGS.nl Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | Februari


AtelierGS.nl, Atelier Goldner Schnitt, is een webwinkel met een breed assortiment van dames – en heren mode en artikelen voor woninginrichting. De dameskleding is ingedeeld in zeven stijlcategorieën: Trends, Classics, Basics, Exclusive, Active, Party fashion en Business fashion en je vindt er alles van jassen, colbert en broeken tot onderkleding en accessoires.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van AtelierGS:

15% korting

Ten minste 15% korting bij AtelierGS.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

clk.tradedoubler.com/click?p(243338)a(2897224)g(21540178)url(https://www.ateliergs.nl/sale-/)

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde "SALE %" producten bij AtelierGS. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

AtelierGS Voor mannen zijn er niet zo veel categorieën om uit te kiezen, maar het aanbod omvat verscheidene kledingcategorieën en je vindt er onder andere overhemden, broeken, truien, shirts en jassen. Ateliergs.nl heeft een eigen maatsysteem en biedt tot 25 verschillende maten. Maatadvies en maattabellen worden op elke productpagina van de kledingstukken aangeboden of via de klantenservice.

Het bedrijf werd in de jaren 20 van de vorige eeuw in Duitsland opgericht en is tegenwoordig in meerdere landen door heel Europa gevestigd. In 2006 werd de eerste webwinkel geopend.