Azalp Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Azalp is een online winkel op het gebied van tuinhuisjes en andere tuinproducten. Azalp is al sinds 1998 actief en heeft aan vestiging in Etten-Leur.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Azalp.nl:

Ten minste 10-25% korting

Ten minste 10-25% korting bij Azalp.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/hbxn929

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Azalp. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Azalp Azalp heeft een bijzonder ruim assortiment aan tuinhuisjes, blokhutten en andere bouwwerken voor in de tuin. Er is alleen al keuze uit meer dan 2000 verschillende soorten blokhutten. Van hele kleine blokhutten waar je wat tuingereedschap in kwijt kunt, tot grote blokhutten met een vloeroppervlak van meer dan 25 vierkante meter, je vindt ze bij Azalp.

Ook voor andere producten voor je tuin kun je bij Azalp terecht. Het bedrijf verkoopt ook bijvoorbeeld sauna’s en zwembaden die in de tuin gezet kunnen worden. Uiteraard zijn hier ook de nodige accessoires voor verkrijgbaar, van afdekzeilen voor je zwembad tot dompelbaden en zandlopers voor bij de sauna. Als laatste zijn er veel andere producten voor in de tuin verkrijgbaar, zoals tuingereedschap, verlichting en tal van andere elementen.

Bestellingen bij Azalp worden gratis geleverd door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden), mits de orderwaarde hoger is dan €75. Onder dit bedrag betaal je €9,95. Betaling is mogelijk per bankoverschrijving of via iDeal. Het is ook mogelijk om producten onder rembours te laten leveren. De extra kosten hiervoor bedragen €17,95.