Badkamerradio Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari


Badkamerradio is een webwinkel die audio apparatuur verkoopt die je in de badkamer kunt gebruiken. Badkamerradio hoort bij Gadgets & Trends, dat nog een groot aantal andere webwinkels beheert en op haar beurt weer onderdeel is van Viper Handelsmaatschappij BV uit Almere.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Badkamerradio.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-20€ korting, gratis verzending en meer bij Badkamerradio.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.badkamerradio.nl/badkamer/?tt=5952_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Badkamerradio.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Badkamerradio Met een badkamerradio kun je het douchen of badderen opleuken met je favoriete muziek. Er zijn verschillende soorten radio’s voor in je badkamer verkrijgbaar. Zo zijn er inbouw radio’s die je kunt wegwerken in de muur of stijlvolle losse radio’s die iets toevoegen aan je inrichting. Je kunt naar een cd luisteren, maar ook naar je favoriete radiozender. De radio’s zijn gebouwd met speciale speakers die bestand zijn tegen een hoge luchtvochtigheid en sommige radio’s hebben afstandsbedieningen die zelfs onder water nog perfect functioneren.

In aanvulling op het grote assortiment badkamerradio’s vind je nog een aantal andere accessoires voor je badkamer in de webwinkel. Ook kun je bij Badkamerradio een aantal parfums en andere lichaamsverzorgingsproducten aanschaffen.

Je kunt bij Badkamerradio op verschillende manieren betalen, waaronder met iDeal, bankoverschrijving en met PayPal. Het is ook mogelijk om VVV-giftcards in te wisselen bij Badkamerradio. Naast verzending is het ook mogelijk om producten af te halen in de showroom in Almere.