Badkamerradioshop Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Mei

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Het gezicht achter badkamerradioshop is begonnen met een kleinere winkel, opgericht in 1999. Vandaag de dag zijn ze echter uitgegroeid tot een grote onderneming, die verschillende websites op zijn naam heeft staan.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Badkamerradioshop.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Badkamerradioshop.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.badkamerradioshop.nl//tt?tt=6918_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Badkamerradioshop Hieronder ook badkamerradioshop. In 2016 werden een groot deel van hun websites gelanceerd, waarna ze al snel opnieuw erg populair werden.

Met hun websites hopen ze een goede communicatie met de klant te bereiken. Het opsplitsen van de verschillende websites volgens het corresponderende product, zorgt er ook voor dat er over elk product zeker voldoende informatie te vinden is.

Op hun website kun je op eenvoudige wijze hun producten, radio’s, kopen. Hiervoor hoef je ze enkel toe te voegen aan je winkelwagentje, waarna je verder gaat naar de verkoopspagina. Op de website ben je wel verplicht een account aan te maken voor je een aankoop kan doen. Zonder account kun je namelijk niet doorgaan naar de afrekenpagina.

Op de afrekenpagina wordt je de keuze aangeboden. Betalen kan via iDeal, AfterPay, kredietkaart (Mastercard/Maestro/visa), bancontact of Sofort. Het leveren van de producten werd uitbesteed aan postnl, thuiswinkel en Ecommerce Europe. Deze bedrijven staan haast garant voor een goede levering van het product.