BadkamerTelevisie Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Badkamertelevisie is een webwinkel die apparatuur verkoopt waarmee je in je badkamer naar de televisie of naar een film of serie kunt kijken. Badkamertelevisie is onderdeel van Gadgets & Trends, dat nog een groot aantal andere webwinkels beheert en op haar beurt weer onderdeel is van Viper Handelsmaatschappij BV uit Almere.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van BadkamerTelevisie.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-20€ korting, gratis verzending en meer bij BadkamerTelevisie.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.badkamertelevisie.nl/badkamer/?tt=5954_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op BadkamerTelevisie.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

BadkamerTelevisie Bij Badkamertelevisie vind je verschillende televisies die geschikt zijn voor gebruik in de badkamer. De televisies zijn voorzien van mooie designs, passend bij moderne badkamers. Sommige van de televisies fungeren als spiegels als zij niet in gebruik zijn. De televisies zijn van alle gangbare aansluitingen voorzien (zoals HDMI, USB, etc.) en zijn desgewenst ook op een computer of een laptop aan te sluiten. Televisies worden geleverd met ophangbeugels, zodat je je badkamertelevisie makkelijk aan de muur kunt bevestigen.

Badkamertelevisie verkoopt nog een aantal accessoires voor de televisies. Zo kun je verschillende soorten speakers kopen die ook bestand zijn tegen luchtvochtige omgevingen. Je kunt een nieuwe afstandsbediening kopen voor je huidige televisie en er is een assortiment aan televisies voor in de tuin.

Je kunt bij Badkamertelevisie op verschillende manieren betalen, waaronder met iDeal, bankoverschrijving en met PayPal. Achterafbetalingen worden verzorgd door Klarna. Naast verzending is het ook mogelijk om producten af te halen in de showroom in Almere.