Bakker Hillegom Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-35% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Bakker is een klassiek Nederlands tuinpostorderbedrijf, dat 70 jaar werkzaam is. Door de jaren heen hebben klanten traditioneel tuinproducten via Bakkers catalogus besteld en de catalogus is er nog steeds, maar nu kun je ook via de website bestellen. Het bedrijf heeft 200 werknemers het jaar rond tot 500 gedurende het seizoen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Bakker Hillegom:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Bakker.com.

BEKIJK KORTINGSCODE

tc.tradetracker.net/?c=1581&m=12&a=260598

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Bakker Hillegom Bakker heeft kantoren in heel Europa en behalve klanten in Nederland ook klanten in Noorwegen, Zweden, Denemarken, België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Slovenië, Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Polen, Bulgarije, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Engeland, Ierland, Estland en Letland.

Bakker verkoopt onder andere rozen, vaste planten, bloembollen, bomen, struiken en accessoires voor tuin, terras en balkon, maar ook producten voor de vensterbank kweek. De artikelen zijn verdeeld in categorieën zoals bloembollen, bomen en struiken, planten, fruit en groente, rozen en zaden. Wanneer je op de categorie ‘’speciale thema’s’’ klikt, komen er miniatuurtuintjes, vlindertuin, wintergroene planten en winterbescherming. In het assortiment van Bakker vind je ook een aanbod van ecologische producten, zoals bijvoorbeeld groenten en kruiden. Bakker verkoopt ook benodigdheden van het eigen merk zoals bemesting en schoonmaakmiddelen. Voor diegene die geen moestuin of terras heeft biedt Bakker een scala handige mini groente-en kruidentuintjes aan die in bakken of kweekzakken geleverd worden. Iedere plant die Bakker verkoopt wordt geleverd met informatie over kleur, bloeiperiode en lichtbehoefte. Op de site vind je ook kweektips.

Bakker heeft de ambitie milieuvriendelijk te zijn en gebruikt daarom zoveel mogelijk afbreekbaar materiaal. Het bedrijf gebruikt uitsluitend gerecycleerd papier en verpakkingsmateriaal. Bakker geeft tot vijf jaar garantie op haar producten.