Baobab Kortingscode / Kortingsbon 2019 | 5-20% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Met de Baobab kortingscode, vroegboekactie en alle last minute aanbiedingen, gaat u voordelig op vakantie over de hele wereld. Met de hele familie naar Sri Lanka bijvoorbeeld, of een rondreis door Thailand. Betaal nooit meer te veel voor uw reis, en geniet van vakanties voor de allerlaagste prijzen!

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Baobab.nl:

5-20% korting

Ten minste 5-20% korting bij Baobab.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/hgys87e

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Baobab Baobab.nl is een reisbureau dat al meer dan 40 jaar bestaat. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en nog steeds bieden ze goedkope, avontuurlijke reizen aan. Ze werken samen met enkele Nederlandstalige groepsbegeleiders, zodat elke reis ook in het Nederlands wordt aangeboden.

Daarnaast zijn de groepen vaak niet groot, zodat de reis als een individuele ervaring aanvoelt, terwijl je je toch niet eenzaam gaat voelen.

Naast gewone groepsreizen biedt Baobab.nl ook singlereizen aan. Hier worden enkel singles toegelaten, zo kun je anderen leren kennen. Misschien bloeit er wel iets moois. Ook familiereizen worden aangeboden. Hier ga je met enkele volledige gezinnen op reis, zodat de kinderen enkele leeftijdsgenootjes hebben. Ook worden er iets langere stops gehouden bij plaatsen met een zwembad of andere kindvriendelijke accommodaties.

Nadat je een reis hebt geboekt zal Boabab.nl je een factuur opsturen. Met behulp van deze factuur kun je dan je reis betalen en je inschrijving bevestigen. Indien je vragen hebt over de verzonden factuur, kun je altijd telefonisch contact opnemen met hun klantenservice.

Op hun website bieden ze ook last minute kortingen aan. Deze vindt je terug op de voorpagina van hun website, zodat je ze eenvoudig terug kunt vinden. Last minutes kunnen tot ongeveer twee maanden ver reiken, het is dus zeker de moeite om even een kijkje te nemen.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: