Beach-Cruiser Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Altijd al een coole fiets willen hebben? Dan komt het goed uit dat we een hele mooie Beach-Cruiser.nl kortingscode voor je hebben klaarstaan. Daarmee scoor je de mooiste en hipste beach cruisers, ook wanneer het geen zomer is. Mis geen enkele aanbieding en bekijk al onze promoties voor je aankopen in de toekomst.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Beach-Cruiser.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-35€ korting, gratis verzending en meer bij Beach-Cruiser.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.beach-cruiser.nl/fiets/?tt=20070_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Beach-Cruiser.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Beach-Cruiser.nl Op Beach-Cruiser.nl vindt u de stoerste fietsen en de leukste accessoires van Nederland. De specialist op het gebied van beach-fietsen heeft een groot assortiment. Met een goede klantenservice die bereikbaar is via mail, telefoon en Whatsapp leveren zij alleen de hoogste kwaliteit.

Met fietsen voor mannen, vrouwen en kinderen is er een geschikte beach-fiets voor iedereen. Alhoewel het een Nederlands bedrijf betreft leveren ze ook aan België en Duitsland.

Aanbod

Bij Beach-Cruiser.nl vindt u verschillende type fietsen. Naast de normale cruise-fietsen voor mannen en vrouwen is er ook een speciale sectie voor kinderfietsen. Ook hebben ze elektrische beach-fietsen voor optimaal comfort. U kunt hier ook terecht voor bakfietsen en tandems.

Betaling en Levering

Uw aan te schaffen fiets kunt u simpel en veilig online betalen bij alle gangbare bedrijven. Denk hierbij aan Ideal, Paypal, Mastercard, Visa, Giropay en Afterpay.

Gezien de grootte van het product is het mogelijk om het zowel op te halen als te laten bezorgen. Kiest u voor deze laatste optie dan wordt uw fiets binnen 3-5 dagen thuis afgeleverd. Verzendkosten bedragen € 5,95 en zijn vanaf € 50 helemaal gratis.

U kunt binnen 14 dagen uw aankoop kosteloos retourneren, u neemt alleen de verzendkosten voor uw rekening.