BeauViCa Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

BeauViCa staat voor Beauty, Vitality and Care en is onderdeel van Beauty Vitality Care BV. BeauViCa is in 2012 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Best, onder de rook van Eindhoven. De webshop handigvooru.nl, waarin hulpmiddelen voor de thuiszorg worden verkocht valt ook onder Beauty Vitality Care BV.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van BeauViCa:

15% korting

Ten minste 15% korting bij BeauViCa.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.beauvica.nl/verzorging/?tt=17936_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

BeauViCa De producten in de BeauViCa webwinkel vallen uiteen in vier verschillende categorieën. Er zijn allerhande afslankproducten, zoals afslankpillen, maaltijdvervangers en soorten koffie en thee die helpen bij het afslanken. In de categorie gezondheid vind je allerlei verschillende supplementen die je helpen om gezond te blijven. Deze supplementen zijn gesorteerd op hun werking, waardoor je makkelijk iets kan vinden dat bij jou gezondheidssituatie past.

Onder huidverzorging vind je allerlei soorten crèmes voor verschillende situaties. Het gaat hierbij zowel om crèmes met een beschermende werking (zoals zonnebrandcrème) als om crèmes die helpen tegen bepaalde kwalen (bijvoorbeeld tegen acne). In de categorie vitaliteit vind je een aantal producten die je helpen om gezond en fit te blijven, zoals bijvoorbeeld gewrichtsbanden en melatonine.

Betalingen bij BeauViCa kunnen gedaan worden via iDeal, Paypal, Sofort, AfterPay of Bancontact. Levering vindt binnen een werkdag plaats als de bestelling voor 15.00 geplaatst is. Boven de €50 rekent Beauvica geen verzendkosten, anders bedragen deze €4,95.