Beschuitje.nl Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Beschuitje.nl is een van de grootste websites in Nederland op het gebied van ontbijtservices. Vanuit meer dan 20 verschillende vestigingen in plaatsen door heel Nederland wordt ontbijt aangeleverd bij bedrijven en particulieren.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Beschuitje.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij Beschuitje.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.beschuitje.nl/ontbijten/?tt=5949_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Beschuitje.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Beschuitje.nl Als je je geliefde, je ouders of iemand wilt verrassen heb je de keuze uit tal van leuke ontbijtjes. Uiteraard is een champagneontbijt mogelijk, maar er zijn ook andere leuke opties, zoals een biologisch, vegetarisch of een beauty ontbijt. Bij het beauty ontbijt ontvang je bijvoorbeeld een heuse beautycase met cosmetica voor hem of haar. Ook voor kinderen zijn er ontbijtjes ontwikkeld. Ieder ontbijtje is daarnaast te voorzien van een ballon om een boodschap aan de ontvanger door te geven.

Als je voor een grote groep mensen ontbijt moet regelen kun je een ontbijtbuffet bestellen. Je kunt kiezen tot een luxe ontbijt of een wat soberder ontbijt en ook een ontbijtzakje behoort tot de mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor een leuke lunch of een picknick waarin je met een heuse picknickmand en een kleedje op pad kan.

Ontbijtjes van Beschuitje.nl worden in principe in heel Nederland geleverd. De bezorgkosten verschillen echter van plaats tot plaats, afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde vestiging. Woon je dichtbij een vestiging van Beschuitje.nl, dan bedragen de bezorgkosten €6. Het betalen van je ontbijtje kan met iDeal.