BikesPlaza Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari


Nieuwe fiets nodig? Neem dan hier eens een kijkje voordat je gaat winkelen. Want met onze BikesPlaza kortingscode koop jij je nieuwe tweewieler en alle bijbehorende accessoires die je maar wenst voor een wel heel zacht prijsje. Wil jij zeker zijn van altijd de scherpste prijs betalen? Hou dan hier alle aanbiedingen en promoties in de gaten, ook voor in de toekomst.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van BikesPlaza.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

5-50€, 10-25% korting, gratis verzending en meer bij BikesPlaza.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

ds1.nl/c/?wi=298885&si=1676&li=102879&ws=

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op BikesPlaza.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Bikesplaza Bikesplaza is een fietsenwinkel uit Zoetermeer. Het bedrijf heeft een fysieke locatie in Zoetermeer en een webwinkel en levert fietsen aan zowel bedrijven als particulieren.

Er is een grote selectie fietsen in de webwinkel van Bikesplaza. Als je het type fiets hebt geselecteerd kun je eenvoudig een voor jou geschikte fiets vinden door te selecteren op basis van prijs, maat, wielmaat, afmontage en merk. Er zijn speciale secties met bijzondere soorten fietsen zoals elektrische fietsen, transportfietsen of racefietsen. Het is mogelijk om je nieuwe fiets via Bikesplaza te verzekeren bij ENRA.

Als je al een fiets hebt, of je wilt je nieuwe fiets aan je eigen wensen aanpassen, dan vind je veel accessoires bij Bikesplaza. Je kunt hierbij denken aan kleine accessoires als bidonhouders of andere handvatten tot fietstassen of onderdelen voor reparatie. Er is ook een selectie van fiets- en regenkleding.

Bedrijven kunnen bij Bikesplaza reclamefietsen laten maken, met bijvoorbeeld op maat gemaakte fietsmanden of met een logo op het frame. Daarnaast heeft Bikesplaza een fietsplanconstructie, waarmee gebruik kan worden gemaakt van de fiscale voordelen die gelden voor de aanschaf van een fiets.

Bikesplaza accepteert betalingen via iDeal, Creditcard en Bancontact. Bij afhalen in de winkel kunt u ook contant of met pin betalen. Tot slot is het mogelijk om uw werkgever te laten als u gebruik maakt van het fietsplan. De kosten voor aflevering van fietsen en accessoires verschillen afhankelijk van de bestemming en de grootte van het pakket.