Bivolino Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Bivolino is een bijzondere site. Deze exclusieve webwinkel verkoopt namelijk overhemden en blouses. Op zich is dit natuurlijk niet zo speciaal, maar het wordt wel bijzonder wanneer je merkt dat je je overhemden en blouses hier zelf kunt ontwerpen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Bivolino.com:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-35€ korting, gratis verzending en meer bij Bivolino.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.bivolino.com/nl/default.html

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Bivolino.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Bivolino

Hoe werkt dit?

Je vraagt je met grote waarschijnlijkheid af hoe dit gepersonaliseerde concept werkt. Je kunt hier letterlijk je overhemd of blouse op maat ontwerpen zonder dat je daar een meetlint voor nodig hebt. Hoe werkt dit dan horen we je al vragen? Het concept wordt helder en duidelijk op de site uitgelegd. Alles wat je moet doen is op de button start blouses ontwerpen of start overhemden ontwerpen klikken, en je komt in de configurator pagina terecht waar je aan de linkerkant op een rij van boven naar beneden kunt kiezen voor de vorm van je overhemd of blouse en vervolgens voor de boord, de kleur, een logo of opschrift, een vestzakje, manchetten, knopen en zomen. De mouwlengte is standaard 7, verder kun je je maten verregaand personaliseren. Je kan hier dus echt je eigen blouse of overhemd op maat ontwerpen.

Hoeveel kost dit?

Hoeveel het kost kom je te weten tijdens het ontwerpen. Het basismodel kost € 89. Elke keer je een handeling uitvoert kom je te weten wat dit bijkomend kost. De boord kost wat extra naargelang het model. De kleur is dan weer gratis. De knopen zijn dat ook. Wanneer je een bepaalde stof kiest of een kleurcontrast creëert, kost dat weer wat meer. De duurste blouse kost op die manier €106. Dit lijkt ons een meer dan eerlijke prijs voor een gepersonaliseerde blouse of overhemd.