Björn Borg Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Björn Borg is een Zweeds bedrijf dat het modemerk Björn Borg bezit en ontwikkelt, met kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen. Het bedrijf achter Björn Borg heette vroeger World Brand Management (WBM).

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van BjornBorg.com:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Björn Borg.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tinyurl.com/h5rc9wy

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op BjornBorg.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Björn Borg In de jaren 90 van de vorige eeuw kocht WBM een exclusieve merklicentie voor de naam Björn Borg, naar de bekende Zweedse tennisspeler, wat het recht gaf Björn Borg producten te produceren, op de markt te brengen en te verkopen over de hele wereld. In 2006 werden de volledige rechten opgekocht en veranderde de naam in Björn Borg AB. De meeste wederverkopers van de producten zijn zelfstandige handelaren, mode- en sportketens en warenhuizen, maar er zijn ook exclusieve Björn Borg – winkels en een externe e-commerce, www.björnborg.com . Op björnborg.com kun je online Björn Borg- producten kopen. In het aanbod vind je bijvoorbeeld onderkleding, zwemkleding, sportkleding, sokken, nachtkleding, schoenen, brillen, parfums en tassen, alles ontworpen naar het sportieve erfgoed waar de naam Björn Borg voor staat. Björn Borg is beschikbaar in zo’n 30 landen, met Zweden en Nederland als de grootste markten. Björn Borg AB heeft een jaarlijkse omzet van ca 150 miljoen euro.