Kortingscode Bloemen.net | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Bloemen.net is een online bloemisterij. Je kunt bloemen bestellen en laten bezorgen in heel Nederland. Bloemen.net werkt hiervoor samen met bloemisten in het hele land. Bloemen.net is een bedrijf van Viskil Florist Services uit het Zuid-Hollandse Middelharnis en beschikt over het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Bloemen.net:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Bloemen.net.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

bloemen.net/bloemen/?tt=2048_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Bloemen.net (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Bloemen.net Bloemen.net biedt je de mogelijkheid om allerlei verschillende soorten bloemen te laten bezorgen. Je kunt heel eenvoudig een selectie maken op basis van de kleur van het boeket, de gelegenheid waarvoor deze bedoeld is, de bloemsoort en de maximumprijs. Bloemen.net heeft boeketten voor speciale thema’s, zoals valentijnsdag/liefde, geboorte of een felicitatie. Er is een aparte sectie met rouwboeketten.

Naast bloemen kun je ook andere cadeaus via Bloemen.net laten bezorgen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan wijn en champagne, eventueel aangevuld met andere cadeaus, zoals chocolade of een elegant kistje met glazen. Ook de vrolijke ballonnen van bloemen.net doen het erg goed als cadeautje.

Er zijn veel verschillende opties voor het bezorgen van bij bloemen.net bestelde boeketten. Een standaardlevering binnen Nederland kost €7,95. In sommige gevallen worden er extra kosten in rekening gebracht. Je kunt daarnaast een bezorggarantie bestellen, waarbij het boeket voor een bepaald tijdstip wordt geleverd. Tot slot kun je voor €15 een boeket laten bezorgen in meer dan 100 landen over de hele wereld. Bloemen.net accepteert verschillende betaalmogelijkheden, waaronder iDeal, creditcard en PayPal.