BloemistenGroep.net Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

BloemistenGroep.net is een internetbloemisterij. Het bedrijf levert bestelde bossen bloemen op adressen in heel Nederland. BloemistenGroep.net is een onderdeel van Viskil Florist Services, een bedrijf dat gevestigd is in Middelharnis in Zuid-Holland. BloemistenGroep.net beschikt over het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van BloemistenGroep.net:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij BloemistenGroep.net.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.bloemistengroep.net/tradetracker/?tt=438_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op BloemistenGroep.net (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

BloemistenGroep.net Bij BloemistenGroep.net kun je allerlei verschillende soorten boeketten laten bezorgen. Er zijn verschillende manieren waarop je een boeket kunt uitkiezen dat bij jouw wensen past. Zo kun je filteren op basis van de kleur van het boeket, de gelegenheid waarvoor deze bedoeld is of de bloemsoort. Je kunt ook een maximumprijs aangeven zodat je altijd een bos bloemen hebt dat binnen jouw budget past. BloemistenGroep.net heeft boeketten voor allerhande thema’s, waaronder een verjaardag, een geboorte of een algemene felicitatie. Is er iemand overleden, dan kun je ook een rouwboeket bestellen.

Naast bloemen kun je ook andere cadeaus via BloemistenGroep.net laten bezorgen. Hierbij zijn cadeaus voor allerlei gelegenheden, van vrolijke ballonnen tot chocolade en kistjes met wijn.

Betalen bij BloemistenGroep.net kan eenvoudig met onder meer iDeal, creditcard en PayPal of achteraf via AfterPay. Een standaardlevering kost €7,95 en deze kosten gelden voor het grootste deel van Nederland. Daarnaast kun je met de betalingen van een toeslag ervoor zorgen dat een boeket voor een bepaalde tijd geleverd wordt. Voor €15 euro kun je een bos bloemen laten bezorgen in meer dan 100 verschillende landen over de hele wereld.