Bordenenzo.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Borden&Zo is een webwinkel op het gebied van servies, bestek en andere keukenbenodigdheden. Het bedrijf is begonnen als leverancier van servies aan horecabedrijven, maar sinds 2010 levert Borden&Zo ook aan consumenten. Borden&Zo komt uit Leek in Groningen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Bordenenzo.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-15€ korting, gratis verzending en meer bij Bordenenzo.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=24407&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Bordenenzo.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Bordenenzo.nl Borden&Zo heeft een grote selectie stevige borden en ander servies. Je kunt er eenvoudig grote sets kopen met bijpassende stukken servies, maar je kunt ook los schaaltjes, borden of kopjes en schoteltjes bestellen. Er is onder andere servies van bekende merken als Cosy & Trendy, Villeroy & Boch en Yong. Er zijn ook verschillende soorten glaswerk verkrijgbaar, van wijnglazen tot longdrinks en een grote hoeveelheid bierglazen voor verschillende soorten bier.

Borden&Zo levert ook bestek aan horeca en consumenten. Er zijn verschillende soorten bestek verkrijgbaar, van voordelige sets met tientallen onderdelen tot exclusievere soorten bestek, zoals een koperen design cocktaillepel. Borden&Zo heeft ook tal van andere benodigdheden voor koken en eten, van professionele pannen tot wegwerpborden en –bestek en asbakken.

Alle betalingen bij Borden&Zo vinden achteraf plaats met AfterPay. Boven de €150 rekent Borden&Zo geen verzendkosten. Particulieren kunnen een bestelling tot veertien dagen na aankoop kosteloos retourneren met het retourlabel dat je vindt op de website. Borden&Zo biedt ook de mogelijkheid om servies te laten bedrukken.