Bouwradioland Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Bouwradioland is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van bouwradio’s. Het bedrijf is gevestigd in het Brabantse Zevenbergen en is onderdeel van Polvo BV, een groothandel op het gebied van bouw- en klusmaterialen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Bouwradioland:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Bouwradioland.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.bouwradioland.nl/bouwen/?tt=18903_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Bouwradioland.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Bouwradioland Een bouwradio is een radio met een stevige behuizing die voornamelijk door bouwvakkers wordt gebruikt. Een goede radio is draagbaar, geeft voldoende volume en kan tegen een stootje. In veel gevallen beschikt de bouwradio over een accu, zodat je ook muziek kunt luisteren als er geen stroom is.

Bij Bouwradioland heb je de keuze uit meer dan 60 verschillende bouwradio’s. Het aanbod loopt uiteen van klassieke bouwradio’s met een FM ontvanger tot radio’s met een aansluiting voor een iPod of een USB-kabel. Daarnaast zijn er bouwradio’s verkrijgbaar die DAB+ kunnen ontvangen, de digitale opvolger van FM radio. Bouwradioland heeft ook tal van accessoires, zoals hoezen en antennes.

Als je een bouwradio wilt kopen bij Bouwradioland kun je eenvoudig een keuze maken met de filters links. Je kunt op tal van eigenschappen selecteren, zoals merk en of het apparaat beschikt over een accu of een aux-aansluiting.

Je kunt je bouwradio afrekenen met behulp van iDeal, Bancontact, creditcard, een bankoverschrijving en achteraf via Klarna. Verzending is gratis bij bestellingen met een waarde groter dan €50. Anders zijn de verzendkosten €3,95 (Nederland) of €4,95 (België).