Brekz Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari


Brekz is een online dierenwinkel. Het bedrijf heeft een lange historie en is ooit begonnen als kippen opfokbedrijf. In de jaren 80 is Brekz zich gaan richten op de verkoop van dierverzorgingsproducten en sinds 2015 is Brekz alleen nog maar online actief. Brekz verkoopt niet alleen artikelen in Nederland, maar ook in vijf andere Europese landen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Brekz.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Brekz.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.brekz.nl/dieren/?tt=9620_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Brekz.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Brekz Het zwaartepunt in het assortiment van Brekz ligt op voer. In de webwinkel vind je allerlei soorten voer voor honden, katten en andere huisdieren. Voor honden is het bijvoorbeeld mogelijk om voer te selecteren op basis van de grootte van de hond, de smaak of het ras van de hond. Uiteraard is er droogvoer verkrijgbaar, evenals nat voer en snacks.

Naast voer zijn er verschillende andere dierverzorgingsproducten verkrijgbaar. Zo heeft Brekz een ruim aanbod aan accessoires voor honden, katten, knaagdieren, vogels en andere huisdieren. Het gaat hier niet alleen om accessoires voor de verzorging van het huisdier, maar ook voor het verblijf of voor het naar buiten gaan. Ook zijn er geneesmiddelen verkrijgbaar waarmee je je huisdier beter gezond kunt houden.

Bij Brekz is een minimale bestelwaarde van €15. De verzendkosten zijn €2,95 bij bestellingen met een waarde van minder dan €49. Boven dit bedrag is de verzending gratis. Betaling kan met iDeal, creditcard of Paypal.