BRUUT Sneakers Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Bruut Sneakers is een sneakershop uit Hoofddorp met een fysieke winkel en een webshop. Bruut is een bekende naam in Hoofddorp en omgeving omdat het veel samenwerkt met DJ’s en beginnende artiesten uit de regio steunt.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van BRUUT.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij BRUUT Sneakers.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/hvyplau

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde aanbiedingen bij BRUUT Sneakers. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

BRUUT Sneakers In de collectie bij Bruut Sneakers vind je veel verschillende sneakers. Er zijn speciale secties met sneakers voor heren, dames en voor kinderen. Uiteraard zijn alle grote merken vertegenwoordigd, zoals Nike, Adidas, Asics, Reebok en Puma, maar er zijn ook tal van andere merken. Naast nieuwe, moderne modellen verkoopt Bruut ook veel retromodellen. Je vindt bij Bruut niet alleen sportieve sneakers, maar ook exemplaren die zeker niet misstaan onder een net pak.

Naast de grote collectie sneakers is er ook een collectie met sportieve kleding te koop op de website van Bruut Sneakers. Denk hierbij aan sportieve shirts, stoere jassen, maar ook aan hoodies en bombers.

Bij Bruut Sneakers kun je op zeven verschillende manieren betalen. Je kunt eenvoudig met je bank betalen met iDeal, Sofort Banking of Bancontact, maar ook een betaling met creditcard of PayPal is mogelijk. Achteraf betalingen worden door Klarna verzorgd. Verzending is gratis naar Nederland, Duitsland en België bij bestellingen vanaf €100. Retourneren kan eenvoudig door een label uit te printen via de website van Bruut Sneakers.