BubbleBum Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Bubblebum.nl verkoopt de bekendste, veiligste, en praktische kinderzit in de wereld. Met meer dan 14 gerenommeerde awards op hun naam is Bubblebum de beste keuze voor uw kind. Bubblebum is gemakkelijk op te vouwen omdat het gemaakt is van een uniek zelf-opblazend materiaal waardoor het zeer compact is op te bergen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van BubbleBum.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij BubbleBum.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tinyurl.com/hdecwa5

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op BubbleBum.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

BubbleBum U kan met gemak 3 verschillende Bubblebum zitjes kwijt in uw rugzak. De Bubblebum is niet alleen handig voor in de auto, door het opblaasbare design kan het simpelweg overal mee naartoe. Je kan het gemakkelijk meenemen op elke vliegvakantie maar is ook een handige stoel voor uw kind op bijvoorbeeld de camping.

Aanbod

De Bubblebum komt in een aantal verschillende types, echter gaat het hier om vernieuwde uitgaves. Daarom is er een enkel model verkrijgbaar: de nieuwste. Dit model komt echter wel in verschillende kleuren zodat elk kind blij kan zijn met zijn eigen Bubblebum. Ook is er de zogenaamde Bubblebum Sneck. Dit kussen gaat om de riem heen, waardoor uw kind veilig en comfortabel op de riem kan steunen en zelfs een dutje doen.

Betaling en Levering

U kunt de Bubblebum bestellen met Ideal, Mister Cash en Klarna. Uw bestelling is binnen een paar dagen thuis en de verzendkosten bedragen €5,75. Retourneren kan altijd binnen 14 dagen, mits het product in goede staat verkeerd.