Buitenlampenshop Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari


Buitenlampenshop is een webwinkel met alles op het gebied van buitenverlichting. Het bedrijf is in 1985 opgericht door Rob van Wel uit Rosmalen als een elektrotechnisch bedrijf. In 1997 is Buitenlampenshop online gaan.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Buitenlampenshop:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-30€ korting, gratis verzending en meer bij Buitenlampenshop.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=3160&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Buitenlampenshop.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Buitenlampenshop Als je buitenterreinen wilt verlichten, dan heb je bij Buitenlampenshop een hele ruime keus. Er zijn namelijk honderden verschillende soorten buitenverlichting verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo zijn er volledige lantaarnpalen te koop die je in de tuin kunt zetten, maar ook wandlampen die je bijvoorbeeld naast de voordeur aan je huis kunt hangen. Voor het zwaardere werk zijn er ook allerlei schijnwerpers, al dan niet op basis van ledlampen, verkrijgbaar. Er is ook een speciale afdeling met sierlijke lampen die je tuin een mooier aanzien geven.

Buitenlampenshop heeft verder een ruime selectie met partyverlichting, al dan niet voor in de tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lichtslangen en gekleurde lantaarns. Verder kun je lichtbronnen, zoals spaar- of ledlampen aanschaffen en zijn er hulpmiddelen voor het aanleggen van een elektriciteitsvoorziening buiten in de tuin.

Buitenlampenshop accepteert betalingen middels iDeal, PayPal, creditcard of een bankoverschrijving. Bedrijven kunnen een factuur ontvangen. Levering onder rembours is ook mogelijk tegen betaling van een meerprijs. Verzending kost €6,95 bij bestellingen onder de €250. Deze kosten kunnen hoger uitvallen als het te verzenden product langer is dan 2 meter.