Kortingscode Caliroots | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Caliroots is een Zweeds bedrijf dat al sinds 2003 sneakers en streetwear verkoopt. Caliroots heeft vier winkels in Stockholm, maar verkoopt via het internet ook spullen aan consumenten in tal van andere landen in Europa en ver daarbuiten.

Caliroots heeft een bijzonder grote selectie met sneakers van verschillende merken. Het bedrijf verkoopt sneakers van alle grote merken. Zo zijn er klassieke sneakers van merken als Converse, Asics Tiger en New Balance. Caliroots verkoopt van tijd tot tijd ook speciale limited editions van verschillende sneakers. Dit zijn vaak schoenen die ontworpen zijn door beroemdheden.

Naast de grote collectie sneakers is er ook allerlei streetwear te koop van Caliroots. Ook hier is er een grote keuze uit kleding van verschillende merken, zoals Vans ‘off the wall’, Alpha Industries en The North Face. Binnen de verschillende soorten kleding kun je zoeken op tal van eigenschappen, zoals type (bijvoorbeeld een overhemd met korte of met lange mouwen), kleur en op merk.

Als laatste heeft Caliroots een sectie met verschillende premium artikelen. Hierbij kun je denken aan nette kleding en schoenen, onder andere van merken als Bleu De Paname en Luker by Neighboorhoud. Dit zijn stijlvolle, wat luxere en stevigere streetwear items.

Als laatste vind je in de ‘real deal’ sectie allerlei producten die in de uitverkoop zijn uit alle verschillende collecties op de website.