Canal Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-30% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Verken de Amsterdamse grachten met een speciale kanaaltour! Met de Canal kortingscode en de andere aanbiedingen op de site, beleeft u de hoogtepunten van onze hoofdstad voor een bodemprijs. Profiteer nu ook van hoge kortingen op onder andere het Amsterdam Light Festival of een dinner cruise!

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Canal.nl:

10% korting

Ten minste 10% korting bij Canal.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.canal.nl/rondvaartboot/?tt=8066_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Canal Canal is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles rondom de Amsterdamse grachten. In 1984 introduceerde Canal de waterfiets in de Grachten. Later kwam de Canal Bus, een lijndienst per boot langs allerlei bezienswaardigheden in Amsterdam en werden er volledig elektrische rondvaartboten geïntroduceerd.

Inmiddels is Canal uitgegroeid tot het adres voor alles dat met de grachten te maken heeft. Er zijn tal van verschillende arrangementen te boeken in de webshop van Canal. Er zijn arrangementen voor het Amsterdam Light Festival en er zijn reizen per Canal Bus naar een van de vele musea die Amsterdam rijk is. Tot slot is het mogelijk om Amsterdam vanaf het water te zien. Dit kan met een simpele rondvaart, maar ook met een uitgebreide cruise waarop bijvoorbeeld wijn, kazen of pizza wordt geserveerd. Zelfs een volledig driegangendiner op de boot behoort tot de mogelijkheden.

Canal biedt zowel pakketten aan voor consumenten als voor bedrijven en andere groepen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een rondvaartboot af te huren, inclusief bediening, vermakelijkheidsretributie en optioneel met een gids. Zowel bedrijven als consumenten kunnen via de website van Canal tickets kopen of een offerte aanvragen.

Betaling voor losse tickets kan via iDeal, Creditcard of Paypal. Canal heeft afspraken met andere attracties in Amsterdam. Zo is het mogelijk om met korting tickets te kopen voor bijvoorbeeld Artis of Madame Tussauds.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: