Canvas Holidays Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-20% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Canvas Holidays is in 1965 opgericht door John Cuthbert. Hij had voor die tijd een revolutionair idee. Een kampeervakantie waarbij de kampeeruitrusting al op locatie aanwezig is. Waar Canvas Holidays begon met een paar tenten op een camping in Bretagne is het uitgegroeid tot een bedrijf met campings in verschillende landen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van CanvasHolidays.nl:

10-15% korting

Ten minste 10-15% korting bij CanvasHolidays.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.canvasholidays.nl/ttr/default.aspx?tt=2598_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Canvas Holidays Het boeken van een reis bij Canvas Holidays verloopt eenvoudig via de website (www.canvasholidays.nl). Binnen de acht landen waar Canvas Holidays actief is kun je een regio kiezen waar je graag heen wilt en de zoekmodule laat op basis van beschikbaarheid rond je geplande datum de mogelijkheden zien. Veel campings zijn geschikt voor vakanties met kinderen of tieners. Je kunt ook een camping selecteren op basis van ligging – bijvoorbeeld een camping in de buurt van Venetië of een camping aan zee.

Op de campings zijn verschillende soorten accommodaties, zoals stacaravans, luxe tenten of chalets en bungalows. Deze zijn beschikbaar in verschillende grootten. Er zijn knusse tenten voor stelletjes, maar ook grote stacaravans voor acht personen.

Betaling bij Canvas Holidays kan op verschillende manieren – per iDeal, met Bancontact, Sofort of per creditcard. De reispapieren met daarin je kampeervoucher wordt twee weken voor vertrek naar je opgestuurd. Het is mogelijk om via de website van Canvas een reis- of annuleringsverzekering voor je reis af te sluiten.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: