Carnaval Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Carnaval.nu is een winkel met allerlei producten voor carnaval en andere feesten. Carnaval.nu is gevestigd in Keiebijtersstad, oftewel Helmond en heeft ook vijf fysieke winkels in Oost-Brabant en Noord-Limburg.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Carnaval.nu:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Carnaval.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/j9yszry

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Carnaval. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Carnaval Uiteraard heeft Carnaval.nu een grote hoeveelheid verkleedkleding in het assortiment. Er is feestkleding voor kinderen, heren en dames in verschillende kleding. Er zijn uiteraard klassiekers zoals een gevangenenkostuum, een duivelspak of kleding van (pre)historische figuren. Er zijn ook kostuums voor andere feesten dan carnaval, zoals voor een Oktoberfest. Sinterklazen, (Zwarte) Pieten en Kerstmannen kunnen hun kleding ook bij Carnaval.nu halen en toebehoren (zoals een mijter of een staf). Als laatste zijn er kostuums verkrijgbaar voor themafeesten. Ideaal voor een griezelfeest of een vrijgezellendag.

Naast de verschillende soorten kleding zijn er ook tal van andere accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan leuke hoeden of een plaksnor. Of er nu iemand jarig is of dat je een themafeest geeft, je kunt ook de versiering voor de kamer of het huis bij Carnaval.nu aanschaffen. Kortom, met Carnaval.nu kun je de aankleding van ieder feest helemaal compleet maken.

Betalen bij Carnaval.nu kan met iDeal, bankoverschrijving, PayPal (creditcard is mogelijk via PayPal) of met achterafbetaling via Focum. De verzendkosten bedragen €3,95 bij bestellingen kleiner dan €40. Bestel je voor minder dan €15, dan rekent Carnaval.nu €2,95 extra kosten.