Cartoonpartner Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Mei

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Cartoonpartner is een webwinkel met een ruime collectie cartoonartikelen. Cartoonpartner maakt onderdeel uit van het Alkmaarse Shoppartners BV, dat ook een groot aantal andere webwinkels exploiteert, waaronder Fun en Feest, Bellatio en Oranjeshopper. Cartoonpartner beschikt over het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat de algemene voorwaarden van het bedrijf voldoen aan de eisen van de Consumentenbond.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Cartoonpartner:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij Cartoonpartner.com.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.cartoonpartner.com/?tt=981_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Cartoonpartner.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Cartoonpartner Bij Cartoonpartner kun je duizenden verschillende cartoonproducten kopen van allerlei populaire figuren. Uiteraard zijn er producten van klassieke cartoonfiguren zoals Nijntje en de Muppets, maar er zijn ook nieuwere cartoonfiguren beschikbaar, zoals uit Frozen of uit Cars. Alleen al van een film als Frozen zijn er meer dan 250 verschillende artikelen verkrijgbaar. Zo kun je denken aan rugtassen en aan spulletjes die je kunt gebruiken bij een kinderfeestje, zoals plasticbekers en wegwerpbordjes.

Naast de verschillende producten van cartoonfiguren heeft Cartoonpartner nog tal van andere producten. Zo kun je er knuffeldieren kopen (bijvoorbeeld van allerlei verschillende dieren), DVD’s met de verschillende cartoons, kinderboeken en tal van andere producten waarmee je een kinderfeestje tot een groot succes kunt maken.

Betalen kan bij Cartoonpartner op negen verschillende manieren, waaronder met aan bankoverschrijving, een machtiging, iDeal of met cash geld. De verzendkosten bedragen €6,95 voor bestellingen kleiner dan €199. Boven deze bestelwaarde is levering gratis. Voor levering naar België gelden andere tarieven.