Case2go Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari


Case2go.nl is een webwinkel dat tablethoezen aanbiedt. Het wil een uniek assortiment voeren en deze tegen een eerlijke prijs verkopen. Naast hoezen verkoopt het bedrijf ook andere accessoires voor tablets. Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Case2go.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting en meer bij Case2go.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.case2go.nl/case/?tt=19246_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Case2go.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Case2go Het werkt eraan om dagelijks nieuwe producten aan het assortiment toe te voegen en zo het assortiment steeds te laten groeien.

Case2go.nl bezorgt in de meeste gevallen bestellingen al de volgende werkdag, omdat het altijd veel artikelen op voorraad houdt. Bestellingen kunnen binnen 14 dagen retour worden gestuurd, hierbij is een reden voor de retourzending niet nodig. Er moet een formulier worden ingevuld dat op de website kan worden gedownload. Ruilen is bij Case2go.nl ook geen probleem, hiervoor moet de oude bestelling retour gestuurd worden en het vervangende artikel als nieuwe bestelling doorgegeven worden. Het bedrag van de eerste bestelling wordt dan teruggeboekt via de gekozen betaalmethode of verrekend met eventuele openstaande rekeningen.

Case2go.nl levert ook aan zakelijke klanten. Hiervoor kan een zakelijke account aangemaakt worden, waarbij een KvK-nummer opgegeven moet worden. Bij bestellingen van 10 stuks of meer kan er een korting gegeven worden en bij bestellingen boven de €300 kan er op rekening gekocht worden. Hiervoor moet contact opgenomen worden met Case2go.nl via telefoon of het contactformulier.