Castle.nl Telecom Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Mei

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Castle.nl is al meer dan 10 jaar actief in de telecombranche. Het bedrijf verkoopt mobiele telefoons met of zonder abonnement en sim only abonnementen en kan ook lopende abonnementen verlengen. Ook verkoopt het mobiele internetabonnementen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Castle.nl Telecom:

Ten minste 10% korting

Ten minste 10% korting bij Castle Telecom.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.castle.nl/conversionTradetracker/?tt=1903_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Castle.nl Telecom Naast mobiel zijn er bij Castle.nl ook andere producten te koop. Bijvoorbeeld laptops, desktops en bijbehorende producten zoals muizen, monitoren, toetsenborden, printers en speakers en geluidsapparatuur. Maar ook netwerkapparatuur zoals kabels, routers, UMTS datasticks, mediaplayers en draadloos netwerkadapters.

Castle.nl wil graag een webwinkel zijn waar mensen wél fysiek terecht kunnen. Daarom is de showroom in Deventer altijd open voor klanten om een kijkje te nemen en alle producten met eigen ogen te zien en persoonlijk te spreken met het personeel. Castle.nl levert ook aan zakelijke klanten. Castle.nl heeft de Thuiswinkel waarborg en onder bepaalde voorwaarden worden bepaalde artikelen al binnen 24 uur bij de klant thuisbezorgd.

Het bedrijf werd opgericht in 2002 en er werd toen nog vanuit huis gewerkt. Inmiddels heeft het bedrijf 30 medewerkers, een grote showroom en een heus businesscenter en is het de categorie ‘webshop’ ontgroeid. Door de combinatie van webshop en fysieke winkel, kan het bedrijf al zijn producten voor dezelfde lage prijzen aanbieden als online te vinden zijn.