Catawiki Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Catawiki is een online veilingplatform waarop bijzondere productencollecties worden aangeboden. Catawiki is in 2008 opgericht in het Drentse Assen, René Schoenmakers en Marco Jansen. Nu heeft het bedrijf honderden werknemers en websites in 16 verschillende talen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Catawiki.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting en meer bij Catawiki.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=24223&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Catawiki.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Catawiki Op Catawiki worden dagelijks talloze bijzondere producten aangeboden. Er is een grote collectie boeken, horloges, postzegels, sieraden en kunst. Bij een veiling kun je soms bieden op een artikel, maar er worden soms ook grotere collecties aangeboden. Je kunt eenmalig een bod plaatsen, maar je kunt ook de autobieder voor je aan het werk zetten. Deze biedt automatisch mee totdat het product een voor jou te hoge prijs heeft bereikt.

Dagelijks worden er op Catawiki ook een aantal bijzondere veilingkavels uitgelicht. Hier kun je vaak interessante producten vinden. Je kunt ook zelf producten ter veiling aanbieden. Deze moeten minimaal een waarde hebben van €75 en de verkoop moet goedgekeurd worden door de veilingmeester van Catawiki.

Het betalen van een product kan eenvoudig met iDeal, Creditcard of een bankoverschrijving. Catawiki rekent een toeslag van 9% bovenop de kosten van het geveilde object. Ook worden er verzendkosten in rekening gebracht. De hoogte van deze verzendkosten variëren van product tot product. Catawiki beschermt de belangen van kopers en verkopers tijdens het proces, waardoor je veilig kunt (ver)kopen via Catawiki.