Chalet.nu Kortingscode / Actiecode 2019 | 5-25% korting | Februari


Hier vindt u de Chalet.nu kortingscode, samen met vele andere acties en aanbiedingen. Met de Chalet.nu kortingscode huurt u via de website een huisje op de vakantiebestemming naar uw keuze, voor de allerlaagste prijzen. Hiermee kunt u op vakantie, zonder dat u te veel hoeft te betalen!

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Chalet.nu:

9-18% korting

Ten minste 9-18% korting bij Chalet.nu.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jgtcf5f

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Chalet.nu Chalet.nu is de online marktplaats voor verschillende appartementen en chalets. Chalet.nu is een internationale website, u vindt hier dan ook chalets in verschillende landen en op verschillende plekken. Naast een Nederlandse variant is er ook de mogelijkheid om de website te bezoeken in het Frans, Duits en Engels. Daarnaast is Chalet.nu te vinden op zowel Twitter als Facebook en hebben ze een eigen Pinterest. Chalet.nu is onderdeel van Belvilla.

Aanbod

Het aanbod dat u vindt op Chalet.nu is zeer uitgebreid. Zo vindt u hier niet alleen simpele chalets. Ook zijn er unieke vakantieaccommodaties te vinden zoals kastelen, villa's, boerderijen en zelfs boten. Elke vorm, elk land en elk type vakantie is te vinden bij Chalet.nu

Betaling en Levering

Via de website kunt u gemakkelijk aangeven welke dagen u wilt huren, en natuurlijk welke verblijfplek u wilt. Via de online agenda ziet u direct welke data nog beschikbaar zijn. Vervolgens kunt u via de normale kanalen betalen. Let op dat er naast de normale kosten voor de huur ook andere kosten in rekening worden gebracht. Zo is er vaak sprake van een borgsom en vaak ook van schoonmaak kosten. Annuleren kan conforme afspraak, anders bent u afhankelijk van een annuleringsverzekering.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: