CheapTech Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Cheaptech is een bedrijf dat is opgericht vanuit een liefde voor technische producten en de grote vraag naar gadgets. Het bedrijf heeft zich als doel gesteld om de vaak dure producten voor een lagere prijs aan te bieden. Daarbij wordt de Chinese markt ingezet. Het bedrijf heeft daarom ook een kantoor in China, waar al dit geregeld wordt.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van CheapTech:

15% korting

Ten minste 15% korting bij CheapTech.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.cheaptech.nl/tracking/tradetracker/redirect/?tt=17222_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Cheaptech Het assortiment van Cheaptech is zeer breed en varieert van kabels tot speakers tot elektronische sigaretten. De merken die gevoerd worden zijn niet alleen onbekende merken, Cheaptech verkoopt ook merken als Apple, HTC en Samsung. Hiervoor heeft het een gebruiksvriendelijke webshop gemaakt. Het bedrijf levert zowel aan particulieren als aan bedrijven en levert alleen producten die voldoen aan de Nederlandse normen.

Cheaptech levert alleen kwaliteitsproducten voor lagere prijzen. Dit kunnen zij doen door deze producten van de Chinese markt te halen, deze in bulk in te kopen en de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo zijn er geen winkel en afhalen kan gebeuren bij het magazijn. Er zijn geen tussenpersonen of groothandels, alles doet het bedrijf zelf.

Cheaptech hoort bij J&S Webshops BV en werkt met een team van 15 medewerkers. Relaties met zowel de medewerkers als de klanten is voor Cheaptech zeer belangrijk. Cheaptech is in 2008 gestart en heeft daarna het bedrijf langzaamaan uitgebreid.