Chocotelegram Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Er bestaan verschillende manieren om je wensen over te brengen aan vrienden, kennissen en familieleden. Natuurlijk kun je nog altijd een wenskaart met de post versturen of online, maar er bestaan ook originelere manieren om je goede intenties duidelijk te maken. Het Chocotelegram is daar een van en daarom zetten we deze bijzondere webwinkel graag in de kijker.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Chocotelegram:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-35€ korting, gratis verzending en meer bij Chocotelegram.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Chocotelegram.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Chocotelegram Met dank aan deze webshop maak je niet alleen je boodschap over, je doet dit ook op een smakelijke manier. We zijn er zeker van dat je ontvanger van je geschenk die zeer zal appreciëren. Een Chocotelegram kun je trouwens sturen ter gelegenheid van meerdere feestelijkheden. Chocolade is altijd lekker: op je verjaardag, bij het behalen van je diploma, op Valentijn, Sinterklaas en nog veel meer dagen.

De mogelijkheden van Chocotelegram

Zelf een Chocotelegram samenstellen, is vrij eenvoudig. Op ieder chocolaatje staat een letter. Je hebt dus evenveel chocolaatjes nodig als je boodschap in letters lang is. Wanneer je boodschap klaar is, kun je op de webwinkel een verpakking kiezen die het best bij je boodschap of de persoon die ze gaat ontvangen, past. Vervolgens kun je het Chocotelegram samenstellen met het speciale chocolade toetsenbord. Nu is alles klaar om verstuurd te worden naar de bestemmeling! Dit is niet alleen lekker, maar ook eenvoudig!