ClematisOnline Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Mei

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Clematis Online is een webwinkel op het gebied van klimplanten. Het bedrijf heeft een kantoor in Amersfoort en een distributiecentrum in Boskoop, een plaats bekend van de teelt van sierplanten en –bomen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van ClematisOnline.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij ClematisOnline.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.clematisonline.nl/clematis/?tt=12248_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op ClematisOnline.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

ClematisOnline Clematis Online richt zich op de verkoop van populaire soorten klimplanten. Zo vind je er veel soorten van de Clematis. Je kunt eenvoudig selecteren op vroegbloeiende, laatbloeiende of groenblijvende soorten van de clematis. Over alle soorten clematissen kun je belangrijke informatie vinden zoals de hoeveelheid zonlicht die het nodig heeft en snoeiadvies.

Er zijn ook andere klimplaten te vinden in de webwinkel van Clematis Online. Populair is de hedera (klimop), welke te bestellen is in verschillende groottes. Als je op zoek bent naar een groenblijvende haag kun je hier de juiste plantensoorten voor vinden.

Als je niet precies weet naar welke soort klimplant je op zoek bent, kun je bij Clematis Online zoeken op thema. Zo vind je klimplanten voor op het balkon, klimplanten die veel bezocht worden door vlinders of vogels of planten die een lekkere geur verspreiden.

Betalen bij Clematis Online kan met iDeal, creditcard, PayPal, bankoverschrijving of met een levering onder rembours. De verzending is gratis bij bestelling van meer dan €50. Omdat planten seizoensproducten zijn, zijn niet alle planten het hele jaar door voorradig.