ComputerPirates Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

ComputerPirates is een online winkel op het gebied van computer toebehoren. ComputerPirates is een handelsnaam van AEC BV, een bedrijf het Noord-Hollandse Enkhuizen. ComputerPirates bestaat sinds 1999.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van ComputerPirates:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij ComputerPirates.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.computerpirates.com/tradetracker/?tt=181_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op ComputerPirates.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

ComputerPirates ComputerPirates verkoopt duizenden verschillende soorten computers. Er zijn meer dan 1000 vaste pc’s, van eenvoudige modellen tot pc’s die geschikt zijn voor gaming of videobewerking. Er zijn ook meer dan 3000 verschillende laptops. Ook zijn er hybride pc’s, kruisingen tussen een computer en een tablet, beschikbaar. Bedrijven kunnen ook servers en thin client pc’s bij ComputerPirates kopen. Wil je een bestaande pc upgraden of zelf een pc in elkaar zetten? Met alle verschillende componenten die ComputerPirates verkoopt is dat geen enkel probleem.

Naast de complete computersystemen zijn er duizenden verschillende accessoires voor de computer verkrijgbaar, van kabeltjes tot muizen en toetsenborden. In het aanbod van ComputerPirates tref je ook monitoren aan van verschillende merken. Er zijn beamers en projecteren verkrijgbaar, evenals een collectie LCD-tv’s. Tevens is er een interessante collectie met printers, scanners en andere randapparatuur.

Als je wilt bestellen bij ComputerPirates kun je gratis betalen met iDeal of middels een bankoverschrijving. Voor een betaling met bijvoorbeeld creditcard, PayPal of Bancontact worden toeslagen gerekend. Producten die als pakket verzonden kunnen worden, worden gratis verzonden.