Contactlenzen-Optica Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-30% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Draagt u contactlenzen, en hebt u binnenkort weer een bestelling nodig? Dan is de Contactlenzen-Optica kortingscode iets voor u! Met deze code koopt u voordelig alle soorten lenzen, brillen, vloeistoffen en accessoires die u nodig hebt, voor de laagste prijs. Gebruik ook de andere kortingen van de website.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Contactlenzen-Optica:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Contactlenzen-Optica.

BEKIJK KORTINGSCODE

tc.tradetracker.net/?c=16623&m=12&a=260598&u=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Contactlenzen-Optica Contactlenzen Optica is een webshop gespecialiseerd in contactlenzen en andere benodigdheden voor contactlenzen. Contactlenzen Optica is onderdeel van Alensa SRO, een Tsjechisch bedrijf dat in contactlenzen handelt.

Op Contactlenzen Optica vind je een brede selectie aan lenzen van verschillende merken. Je vindt er dag-, week- en maandlenzen, torische lenzen, kleurlenzen en multifocale lenzen van verschillende merken. Enkele van de merken die je bij Contactlenzen Optica vindt zijn Johnson & Johnson, Air Optix en PureVision.

Naast lenzen vind je in de winkel van Optica ook verschillende soorten lenzenvloeistof, opnieuw van verschillende merken. Ook zijn er oogdruppels te vinden. Contactlenzen Optica heeft voordeelpacks samengesteld waarmee je makkelijk contactlenzen en de bijbehorende lenzenvloeistof kunt kopen. Op de website is ook informatie te vinden in het geval je niet precies weet wat voor soort contactlenzen jij nodig hebt. Tot slot vind je onder andere lenzenhouders en contactlens applicators onder de accessoires.

De betaling bij Contactlenzen Optica kan op verschillende manieren. Het kan vooraf met een bankoverschrijving, of tijdens de aankoop middels iDeal, een creditcard of met PayPal. Bestellingen van €50 of meer zijn gratis. Onder dit bedrag wordt er een bijdrage gevraagd. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van de gekozen aflevermethode.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: