Couverts Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Couverts is een systeem waarmee je online een tafeltje kunt reserveren in duizenden restaurants in heel Nederland. Couverts is in 2009 opgericht door Paul Wiertz en Michiel Huisman en is uitgegroeid tot een van de grootste websites van Nederlands op het gebied van restaurantreserveringen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Couverts:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting en meer bij Couverts.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.couverts.nl/reserveren/?tt=18978_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Couverts.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Couverts Het reserveren van een restaurant is erg eenvoudig bij Couverts.nl. Je kunt een restaurant van je keuze ingeven, maar ook zoeken op plaats. Vervolgens kun je op basis van onder andere de soort keuken (bijv. Italiaans of Thais) zoeken, evenals op basis van de prijs per persoon. Bij veel restaurants kun je de menukaart in zien. Vind je een restaurant dat bij jouw voorkeuren past, dan kun je eenvoudig reserveren. Als je op je tablet of telefoon een restaurant wilt reserveren kun je ook gebruik maken van de app voor Android of iOS. Hiermee wordt het vinden van een goed restaurant nog makkelijker.

Via Couverts kun je daarnaast kennis maken met allerlei interessante restaurants in heel Nederland. Het is mogelijk om een keuze te maken uit de beste restaurants in een aantal steden in Nederland. Couverts heeft voor jou een selectie gemaakt van de beste eetgelegenheden in deze plaatsen. Op de pagina met actualiteiten worden restaurants uitgelicht die onlangs heropend zijn of die speciale gerechten op het menu hebben staan. Als laatste staan er ook allerlei interessante evenementen op het gebied van food op de website.