Cruise Travel Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-30% korting | Februari


Hebt u zin in een unieke cruisevakantie? Maak dan gebruik van de Cruise Travel kortingscode, en alle andere aanbiedingen en deals die u op de site kunt vinden. Met deze kortingen zit u op elk moment van het jaar op een heerlijke cruise, voor een stuntprijsje. Hoe kunt u daar nu nee tegen zeggen?

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Cruise Travel:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Cruise Travel.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.cruisetravel.nl/tradetracker/?tt=1010_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Cruise Travel Cruise Travel is een reisbureau speciaal voor reizen per cruiseschip. Het is sinds 2011 een dochter van de ANWB. Dit betekent bijvoorbeeld dat ANWB-leden vaak korting kunnen krijgen op een boeking bij Cruise Travel. Cruise Travel is gevestigd in Ermelo in Gelderland.

Bij Cruise Travel vind je meer dan 200 verschillende reizen van 20 verschillende rederijen. Je kunt op allerlei verschillende manieren de reis vinden die bij jouw wensen past. Je kunt bijvoorbeeld sorteren op rederij, bestemming of op de mate van luxe. Er is keuze uit tal van populaire bestemmingen zoals een cruise langs de Middellandse Zee, de Noorse Fjorden of de Caraïben, maar ook exotische bestemmingen zoals Antarctica.

Bijzonder aan het aanbod van Cruise Travel is dat er reizen zijn geselecteerd die kindvriendelijk zijn. Deze reizen zijn speciaal geselecteerd, bijvoorbeeld omdat er animatie aan boord is of omdat er veel mogelijkheden zijn om in zee te zwemmen. Ook heeft Cruise Travel een aantal thematische reizen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een combinatie te boeken tussen een cruise- en een golfvakantie.

Cruise Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Doordat het onderdeel is van de ANWB kan Cruise Travel soms ook extra zaken regelen voor de klant. Tot slot is Cruise Travel een IATA-agent. Dit betekent dat zij eventuele vliegtickets rechtstreeks kunnen boeken bij de luchtvaartmaatschappij.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: