CVtotaal Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

CVtotaal is een webwinkel op het gebied van verwarmingssystemen. Het bedrijf is gevestigd in het Friese Stiens en exploiteert ook andere webwinkels, onder andere Badtotaal, Rioleringtotaal en Elektratotaal. CVtotaal beschikt over het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van CVtotaal.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij CVtotaal.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zxo7aqz

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij CVtotaal.nl. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

CVtotaal CVtotaal verkoopt alles wat je nodig hebt om je huis warm te houden. Allereerst zijn er allerlei soorten radiatoren verkrijgbaar. Je kunt eenvoudig alle radiatoren vinden die passen op een plek in jouw huis, maar je kunt ook specifiek een selectie maken op basis van type. Zo zijn er radiatoren speciaal voor de badkamer. Ook voor andere soorten warmtesystemen kun je bij CVtotaal terecht. Zo heeft het bedrijf ook boilers, convectorputten en systemen voor vloerverwarming.

CVtotaal heeft tevens een grote collectie CV-ketels. Alle grote merken, zoals Nefit, Vaillant en Daalderop zijn vertegenwoordigd. De CV-ketels zijn eenvoudig te selecteren op een groot aantal eigenschappen. Zo vind je een ketel die precies in jouw warmtebehoefte kan voorzien. Er zijn ook veel toebehoren voor CV-ketels verkrijgbaar, evenals materialen voor het onderhoud van je huidige ketel.

CVtotaal biedt verschillende betaalmogelijkheden, waaronder iDeal, creditcard, PayPal, AfterPay (achteraf, er is een toeslag van toepassing) en betaling in termijnen. CVtotaal rekent geen kosten voor het verzenden van de bestelling. Bestellingen die voor 16:30 geplaatst zijn worden de volgende werkdag bezorgd (mits voorradig).