De Schoenengigant Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari


Deze webwinkel maakt meteen duidelijk waar het hierover gaat. De schoenengigant is een website die gespecialiseerd is in werkschoenen. Hier vind je werkelijk alle soorten schoenen die je als werknemer maar nodig kunt hebben op je werk.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van DeSchoenengigant.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-15€ korting, gratis verzending en meer bij De Schoenengigant.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

deschoenengigant-nl.webshopapp.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=18344_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op DeSchoenengigant.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

De Schoenengigant Het maakt niet uit waar je werkt: in de landbouw, in de bouw, in een magazijn, op kantoor, in de constructie, de metaalsector, transport of in een anti-statische omgeving? Hier vind je alle soorten van werkschoenen die je maar nodig zou kunnen hebben. De schoengigant biedt trouwen heel veel merken aan.

Alle merken van werkschoenen

Hier vind je werkelijk bijna alle merken van werkschoenen waar je maar aan kunt denken: Redbrick, Redbrick Classic, Grisport, Too’l, Cat, Gevavi, Planet, ToworkFor, Buckler, Euro-dan, Forver, Lavoro, Mr Miles, Wash&Go, Quick, Puma, Sixton, Python, Blackstone, Croford, Solido, Base, BWARE en Maxguard. Je vindt ze hier allemaal. Daar bovenop is de schoenengigant ook nog eens de exclusieve dealer van een aantal merken. Dit is het geval voor Grisport, Redbrick, Forver en Buckler.

De service van de schoenengigant staat centraal

De tijd dat je heel erg lang moest wachten op een bestelling is voorgoed voorbij. Wie tijdig bestelt (voor 13 uur) heeft zijn schoenen de volgende dag reeds in huis! Verder besteedt de schoenengigant extra aandacht aan bedrijven die werkschoenen bestellen. Vanaf 5 tot 10 paar schoenen kunnen bedrijven al genieten van 10% korting. Wanneer je grotere aantallen wil bestellen, kun je een gepersonaliseerde offerte aanvragen. Kortingen tot 15% behoren dan tot de mogelijkheden.