De Strandhanddoek Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

De strandhanddoek.nl is de online webwinkel voor alle leuke vintage en ibiza stijl kleding, tassen en natuurlijk handdoeken.. Het is de echte stijl zoals je deze ook op de hippe stranden ziet. Alhoewel deze stijl en het assortiment erg specifiek zijn, is er een groot aanbod aan producten.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van De Strandhanddoek:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij De Strandhanddoek.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.destrandhanddoek.nl/doek/?tt=11367_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op DeStrandhanddoek.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

De Strandhanddoek Destrandhanddoek.nl hanteert een 100% tevredenheid beleid. Dit houdt in dat als je niet tevreden bent met het product, je dit gewoon (optijd) terug mag sturen.

Aanbod

Het assortiment van Destrandhanddoek.nl spreekt voor zich natuurlijk. Toch is dit aanbod zeer gevarieerd. Het belangrijkste product is natuurlijk de strandhanddoek die in 2 verschillende maten komt: normaal en XL. Deze strandhanddoeken zijn perfect om op te liggen, maar ook om als casual rok te dragen op het strand. Naast handdoeken vind je hier ook verschillende soorten en vormen aan tassen, voornamelijk gericht op het nonchalante strandleven. Groot genoeg om al je spullen in kwijt te kunnen, of natuurlijk gewoon een handtas.

Betaling en Levering

Uw bestelling betalen kan heel simpel en op verschillende manieren. Zo heb je de keuze uit: Ideal, MasterCard, Visa en Paypal.

Bestellingen worden binnen 4 werkdagen bij u thuisbezorgd en verzendkosten bedragen 6,75. Bestelt u voor meer dan 98 euro, dan zijn de bezorg kosten helemaal gratis. Retourneren kan binnen 7 dagen.